KajHolst

Mats Borg – drums
Rickard Donatello – bass
Michael Uv Westerlund – vox, guitar

Innan KajHolst var Rickard och Michael medlemmar i Screamin’ Mother som i slutet av 90-talet släppte ett kritikerrosat album på Roadrunner och som under ett par intensiva år turnerade flitigt i Europa. Michael sjöng även i Playground International (som bl.a. fick en guldskiva för singeln And Then the Tears Came i filmen Hamilton), medan Rickard bl.a. spelat med Stefan Sundström och Roger Karlsson så väl som punklegenden Johan Johansson. I juni 2015 hade han dessutom äran att spela bas med KSMB på deras efterlängtade återföreningsspelning på Bråvallafestivalen och sommaren 2016 turnerade han med legendaren Richard Lloyd, grundare av Television – ett av de mest inflytelserika rockbanden i historien.

På sitt håll var Mats med och bildade ett av Sveriges mest inflytelserika punkband: Grisen skriker men har, bland många andra, även turnerat med Jakob Hellman.

Kontakta KajHolst

KajHolst på Facebook

KajHolst på YouTube

KajHolst på iTunes